2010-05-06

END OF AN EIRA

Työkiireiltä olin unohtanut kirjottaa jutun tästä eilen olleesta kouluni muotinäytöksestä Tähtitorninmäellä. No se meni jo. Olin ottamassa siellä kuvia ja yllätyin positiivisesti järjestelyistä ja kokonaisuudesta. Hyvähyvä! Suunnittelijat olivat kolmannen ja neljännen vuosikurssin vaatetuksen ja jalkineen opiskelijoita. Mallistot olivat osaltaan myös positiivinen yllätys, vaikka joukkoon mahtuu aina niitä, jonka nähtyään miettii, et hmmm mitä h***toa. No mutta kaikenkaikkiaan olivat oppillaat tehneet kaikki ison työn, onnittelut siitä! Valitettavasti unohdin kuvata malliston tekijän nimet niiden vaihduttua, joten kaikista kuvista en osaa sanoa kuka on tehnyt, tarkennan näitä sitten myöhemmin! jotta suunnittelijat saavat kunniansa.

Näytös piti paikkaansa Studio Tähtitornissa, joka oli yllättävän toimiva paikka, ainakin muutos aiempiin vuosiin, jolloin näytökset on peräperää esitetty Gloriassa. Seinillä oli suunnittelijoiden tekemiä julisteita mallistoistaan. Teemana oli elokuvat, joka näkyi visuaalisesti mm. flyereissä ja näytöksen screenin kuvituksessa. Paikalle saavuttua jaettiin myös poppareita. Teeman toteutus ei ollut kuitenkaan liian päälletunkeileva vaan toteutettu hauskasti.

Yläpuolinen mekon suunnittelija Anneli Lumila


Ylläolevien asujen suunnittelija Niina Tuohimetsä.

Liehuvan mekon, jossa ihana avoin selkä, on Lola Gahin kädenjälkeä. 

Värejä ja volyymia nähtiin Vinicius dos Santosin mallistossa.

Takissa oli käytännöllinen, mutta kaunis leikkaus. Suunnittelijan tarkennan myöhemmin.


Anna Koljanderin Kudelmus-kenkämalliston asusteina runsas kauluri.
Kenkämalliston pääasuste. Suunnittelijan tarkennan myöhemmin.

Suunnittelijat poistuvat lavalta.

Kuvat ottanut Beisa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hei, näytöksen nimi on väärin, se on End Of an Eira, ja tarkoittaa Eiran päättymistä, joka viittaa näytöspaikkaan. :) Kiitos mahtavasta kirjoituksesta ja kuvista!

Beisa kirjoitti...

Kiitos huomautuksesta nimen suhteen, nyt pitäs olla oikein :)