2010-04-30

MUUTOKSIA JA VALINTOJA

Vappuodotukseni on nuoruuden ilmapalloista ja serpenttiineistä muuttunut ruokalistan ja brunssin suunnitteluun, omenasiideri vaihtunut kuohuviiniin ja Harjun rinteet kotikulmilla Helsingin katuihin. Vappua huimempaa on kuitenkin tajuta että hei, huomenna on toukokuu! ja kesä taas yhtä päivää ja askelta lähempänä. 

Suurimmaksi päänvaivaksi varmaan viikonloppuna näyttäytyy et mitähän sitä laittais päälle... ongelmaa ei sinäänsä pitäisi olla, kävinhän juuri keskiviikkona täydentämässä vaatekaappiani H&M Aleksanterinkadun uuden liikkeen avajaisissa! (josta tämä laiskimus ei ottanut yhtään kuvaa..Ostoksista kuvia tulossa)

Kai noilla auringonsäteillä ja leudolla tuulenvireellä on haparoittava vaikutus minun arviointi -ja päätöksentekokykyyni kun kesän korvalla sitä on tullut harhauduttua ostamaan helpoin perustein kaikkea "tarpeellista kevääksi ja kesäksi". Nämä monet uudet ihanat vaatekappaleet tekevätkin sitten asuvalinnasta vain vaikeampaa. hmmm dilemma sinäänsä. Mut olen kyllä vieläkin vakaasti sitä mieltä että ne uutuudet on tullut tarpeen.

Riemukasta vappua!


kuva Miss Dior Cherie Fragrance mainos by Sofia Coppola

Ei kommentteja: